Dr. Hekmanné Balázs Mária

BalazsMariaBalázs Mária vagyok, 1979-ben születtem Ercsiben. Szüleim is részt vállaltak Ercsi közéletében, a bátyám és az én családom is itt él, itt neveljük gyermekeinket.

Katolikus felsőoktatásban szereztem pedagógus diplomát, majd egyetemi végzettséget. 2007-től a Napfény Óvoda Szülői Közösségének vezetője voltam, igyekeztem könnyíteni a kapcsolattartást az óvónők, szülők és a fenntartó között. 2010-től már részt vettem az önkormányzati munkában, a Humán Bizottság külsős tagja, később referense voltam. Fontosnak tartom a helyi nevelési-oktatási intézmények folyamatos fejlesztését, jobbá tételét.

Az Általános Iskoláinkért Munkacsoport tagjaként dolgoztuk ki az Ercsi Oktatási Modellt. Szívügyem a helyi civil élet támogatása, valamint az egyházakkal való együttműködés. Magam is több éve tagja vagyok a Jorgovani rác kórusnak, értéket őrzünk és közvetítünk. Hiszek abban, hogy a jövőt gyermekeinknek építjük, szeretném, hogy egy szebb, korszerűbb, boldogabb városban élhessék az ercsiek mindennapjaikat. Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének Humán Bizottsága elnökeként Ercsi kulturális, ifjúsági és sport életének a jobbításán dolgozom.

Tisztelettel: Balázs Mária